Időpont

Szervező

Helyszín

Jegyek

Lélekbúvár klub – Bevezetés a tudatosságba interaktív workshop

Lélekbúvár klub – Bevezetés a tudatosságba interaktív workshop

A Lélekrágcsálók klubja mellett a Csili Könyvtár szervezésében új, önismereti csoportunk a Lélekbúvár minden hónapban egy alkalommal lehetőséget kínál önmagunk jobb megismerésére. Csatlakozzanak hozzánk, merüljünk el együtt a hónap témáiban!

Júliusi téma: Bevezetés a tudatosságba Bíró Szilvivel. Az interaktív workshop arra keresi a választ, hogy miért nehéz változni, kilépni a komfortzónából?

Változást szeretnél az életedben, de nem tudod, merre indulj? Az Access Bars segítségével áthangoljuk a nézőpontjaidat, az életszemléletedet, és olyan életviteli változást, fejlődést érhetünk el, melytől újra kezedbe veheted az életed irányítását. Sokan várják, hogy az életük varázsütésre megváltozzon… aztán persze nem történik semmi…. Mert semmi sem fog változni, amíg Te nem vagy hajlandó változni – amíg nem vagy hajlandó elengedni az eddigi nézőpontjaidat, kilépni a komfortzónádból, és felfedezni, ki vagy Te, mi működik Neked. 

Te vagy a változásod, a fejlődésed, az életed kulcsa! Felfedeznéd, ki is vagy valójában, mi működik Neked? És hogyan lehetne könnyebb?

Regisztrációval ingyenes! (Regisztrálni a farkas.viktoria@csili.hu e-mail címen lehet.)